Tre grunde: Derfor skal du skal bruge en professionel tekstforfatter

Tre grunde: Derfor skal du skal bruge en professionel tekstforfatter
SOMERA.DK |
Skal din webshop eller virksomhed have en ny hjemmeside? Eller ejer du en i forvejen? Så vil du få brug for optimalt tekstforfatning på den.

Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at arbejde med tekst på din hjemmeside. Teksten har nemlig stor betydning for dine besøgendes oplevelse - og dermed også din bundlinje.

Men hvorfor kan du ikke nøjes med at skrive teksten selv eller genbruge en gammel tekst? Det kan du i og for sig godt. Men lad os være ærlige: det er i de færreste tilfælde en god idé.

En tekstforfatter laver mere end bare at skrive tekst

Ved at bruge en professionel tekstforfatter, får du en ekspert, som ikke kun kan formulere selve teksten, men som kender alt til det arbejde, der ligger bag.

Og netop dét arbejde har stor betydning for, hvordan besøgende vil opleve din hjemmeside, og hvordan den rangerer i søgemaskinerne. To ting, som har stor betydning for din hjemmesides succes!

En tekstforfatter er altså ikke bare en velformulerende, kreativ teksthåndværker. Vedkommende arbejder også med hele ’maskineriet bag’, som er mindst lige så vigtigt.

Hvad kan en tekstforfatter lave?

Det ligger i ordet: En tekstforfatter forfatter tekster. Men det er ikke tilfældige tekster.

Det er velovervejet tekstforfatning, som skal få teksten til at rangere højt i søgemaskiner, så den kan blive fundet af dine potentielle kunder.

Vælger du et professionelt firma, vil du kunne få hjælp til alle teksttyper på din hjemmeside – og mere til. Og så er det vel at mærke tekster, der sælger.

Du kan få hjælp til tekstforfatning af:

ForsidetekstTekstforfatning til landingsiderProduktbeskrivelserKategoribeskrivelserBlogindlægContent marketing

Værsgo’: De tre grunde til, at du bør bruge en professionel tekstforfatter

Her har vi samlet tre grunde til, hvorfor du bør bruge en professionel tekstforfatter til tekstforfatning på din (nye) hjemmeside.

# 1 En tekstforfatter hjælper med at formidle dit budskab

Du kender det sikkert. Du ved, hvad din hjemmeside står for, og hvilken målgruppe du gerne vil nå. Men det kan være svært at få tankerne vendt til ord - og måske endnu sværere at få ordene ned på papir.

En professionel tekstforfatter lever af at omsætte viden om din virksomhed til konkret, velformuleret tekst.

I stedet for selv at bruge timevis på tanker om formuleringer, kan du oplyse din professionelle tekstforfatter om din hjemmeside, målgruppe, tone of voice. Så kan du læne dig tilbage og vente på, at ‘magien’ sker.

# 2 Bedre indhold giver flere kunder - flere kunder kan øge omsætningen

Uanset om du tilbyder en service eller sælger produkter på din hjemmeside, er formålet med den at tiltrække besøgende.

Her kommer godt indhold, som giver dine (potentielle) kunder værdi, ind i billedet. Indholdet er med til at tiltrække besøgende på din hjemmeside.

Dine potentielle kunder vil gerne have indhold, som de kan bruge til noget. Og her kommer ‘content marketing’ ind i billedet. En professionel tekstforfatter kan netop hjælpe dig med at skabe content.

Og lad os opsummere igen: Når dine potentielle kunder får værdifuldt indhold, har de større tendens til at vælge dine produkter eller services nu og i fremtiden. Og jo flere kunder, des mere salg.

# 3 Din hjemmeside bliver synlig i søgemaskiner

Men din hjemmeside har ikke den store værdi, hvis ikke den er synlig, når folk søger efter din service eller dit produkt.

Jo flere kliks, din side får, jo højere vil din side blive rangeret i søgemaskinerne.

Her kommer professionel tekstforfatning og content marketing dig også til gode, fordi det garanterer dig velskrevet og brugervenligt indhold baseret på relevante søgeord, som folk kan finde din side på.

Dét skal du tage med dig fra denne artikel

Hvad er konklusionen så? At fordelene ved at vælge en professionel tekstforfatter til tekstforfatning og content marketing er mange. Faktisk vil det give din hjemmeside det bedste udgangspunkt, den kan få.