Sov godt på din kapok madras

Sov godt på din kapok madras
SPONSERET AF GREENTOWN.DK |

ANNONCE fra greentown.dk

Vi kender alle vigtigheden af at få en god nattesøvn. Hvis ikke vi sover godt om natten, har det indflydelse på vores gøren og laden den efterfølgende dag. Og hvis der er flere nætter i træk hvor vi ikke får en god nattesøvn, kan det begynde at have kedelige konsekvenser for os. Så er vi ikke så skarpe i hovedet, får måske svært ved at tænke klart, energiniveauet kan også hurtigt dale plus en række andre omstændigheder der ikke gavner os. Men det er heldigvis forskellige ting vi kan gøre for at forbedre og optimere vores nattesøvn. En af de ting kunne eksempelvis være at købe en kapok madras. Kender du til en kapok madras? Den kan være et skønt alternativ til en gammel udslidt madras.

Vi kan starte med at gøre os selv den tjeneste og kigge på den madras vi sover på. Har madrassen en hårdhed der er passende til vores krop, så vi får den støtte og komfort kroppen har behov for? Hvis det viser sig at du skal ud og købe ny madras, kan du, udover de kropslige egenskaber, gå skridtet videre og tænke på hvad madrassen er lavet af og hvilket fyld der i. Kunne du i valget af ny madras, gøre noget godt for både dig selv og miljøet? Ja, det kan vi heldigvis. En kapok madras er nemlig udstyret med kapok fibre, som er et naturligt fiber der vokser vildt ude i de tropiske regnskove. Kapokken er ikke behandlet med sprøjtemidler eller andre sundhedsskadelige vækstmidler, så det er et rent økologisk produkt. Men der er flere gode årsager til hvorfor du med fordel kan vælge at sove på en kapok madras. Lider du af allergi er en kapok madras et særdeles godt valg, da den er allergivenlig. Derudover virker kapok madrasser også temperaturregulerende for kroppen og hjælper til at transportere sveden bort fra kroppen mens man sover. Så udover en kapok madras giver komfort til din soveoplevelse, har den også mange gode egenskaber med sig.


Tilbehør til din kapok madras
Skal du alligevel ud og investere i en kapok madras, kan du i tillæg overveje en kapok rullemadras også og måske endda allergivenlige puder og veganske dyner. Du kan eksempelvis overveje en bambus pude, der på baggrund af bambus materialet også har en temperaturregulerende effekt. Det gør den velegnet til brug hele året rundt. Så der er faktisk forskellige overvejelser du kan gøre dig for at optimere og forbedre din soveoplevelse og dermed din nattesøvn. Ikke bare valget af en behagelig madras eller en god støttende hovedpude, men også valget omkring materialer i din madras og hovedpude. Skal det være en økologisk madras, en økologisk rullemadras eller økologiske puder? På GreenTown kan du finde både en god madras, en skøn hovedpude og dyne samt lækkert sengetøj, der er produceret i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Vælger du noget der er godt for dig og som samtidig har omtanke for miljøet i valg af materialer og fremstillingsproces, hjælper det til en bedre nattesøvn kombineret med god samvittighed. Og så er der kun en ting tilbage at sige: sov godt!