Sådan finder du den helt rigtige juniordyne til dit barn

SPONSERET AF MOONBOON.DK

Sådan finder du den helt rigtige juniordyne til dit barn

ANNONCE

Er du i gang med at reorganisere og indrette børneværelset på ny? Det kan også være, den gamle juniordyne blot er blevet for kort. Kigger du på en ny juniordyne til dit barn, kan årsagerne altså være mange. I det følgende får du en række gode råd til, hvordan du finder den helt rette juniordyne til dit barn.

Gør dig nogle overvejelser omkring fyldet i dynen
Noget af det første du skal tage højde for, når du kigger på en juniordyne, det er hvilket fyld, der skal være i dynen.

Du kan blandt andet vælge imellem;

  • Dun
  • Silke
  • Fiber

Herudover er der naturligvis en række forskellige duntyper såsom andedun og moskusdun. Det vigtigste er dog, at fyldet er af god kvalitet.

Hold øje med disse kvaliteter og egenskaber
Der er flere forskellige faktorer, du gør klogt i at holde øje med, når du kigger på ny dyne til dit barn.

Her er et udpluk af de væsentligste kvaliteter og egenskaber, du bør holde øje med, når du kigger på en juniordyne til dit barn:

  • Allergivenlighed
  • Tyngde
  • Hvorvidt dynen er i stand til at regulere temperaturen.
  • Vaskbarhed – det kan være rigtig smart at vælge en dyne, der kan tåle at blive vasket ofte og ved højde temperaturer, særligt når det gælder børn.

Hvornår skal babydynen skiftes ud med en juniordyne?
Det er meget individuelt, hvornår et barn går fra babydynen til juniordynen. Det er ikke alderen, der gælder – men højden! Det skyldes, at dynen naturligvis skal passe i længden, for der er ikke meget over en dyne, der er for kort. Inden du går ud og investerer i en juniordyne, gør du derfor klogt i at finde målebåndet frem og måle dit barn for at finde ud af, hvorvidt det er på tide at udskifte babydynen med en juniordyne.Flere nyheder