Sådan bliver du en bæredygtig forbruger
SPONSORERET AF GREENBYNOAH.DK • GRATIS

Sådan bliver du en bæredygtig forbruger

ANNONCE:

De fleste af os er efterhånden godt klar over, at vi er nødt til at leve mere bæredygtigt end nogensinde før. Det er den eneste måde hvorpå, vi i sandhed kan hamle op med de klimaproblemer vi står overfor. Men hvordan er man egentlig lige en bæredygtig forbruger? Det er noget vi vil forsøge at besvare i denne artikel. Læs med her hvis det har interesse for dig.

De bæredygtige mærker

Der findes en hel del bæredygtige mærker på markedet efterhånden og disse gør det meget nemmere at være en bæredygtig forbruger. Du kan for eksempel tage et kig på Green by Noah. På deres hjemmeside kan du hurtigt få et overblik over hvilke produkter du kan købe fra dem. Måske der er noget der lige falder i din smag?

Der er et stigende antal produkter, som man kan købe som bæredygtigt i dag; børnelegetøj, køkkenredskaber og meget mere. Har du brug for et nyt produkt? Der er ret stor sandsynlighed for at du kan finde en bæredygtig version af det i dag. Dette giver en meget stor frihed til dig som forbruger. Og du kan bedre få styr på den grønne samvittighed, når du har en del muligheder som dette.

Køb brugte ting

Det kan også være en rigtig god ide at gå i gang med at købe en del brugte ting, hvis du gerne vil være en mere miljøbevidst forbruger. Det handler ikke altid blot om at købe nyt. Vi skal også blive meget bedre til at bruge vores nuværende ting i lang tid – og genbruge andre folks ting, når de ikke længere har brug for dem.

Der er meget gode muligheder for at købe brugte ting i dag. Hvis du bor inde i eller i nærheden af en storby, så er der med garanti en hel del genbrugsbutikker, som du kan dykke ind i. Det er især meget nemt at finde dette inde i storbyen eller lignende. Og måske der endda holde loppemarked af og til, hvor du kan købe en masse gode brugte ting?

Men selv hvis du bor i en lidt mindre dansk by ude på landet, så er det muligt for dig at købe brugt. Takket være nettet har vi i dag adgang til en del online grupper og hjemmesider, hvor folk sælger deres gamle brugte sager. Tag et kig på disse og se om du kan finde noget du har brug for!

Nedbring dit forbrug

Alt i alt er den bedste måde at leve mere bæredygtigt på ved at købe mindre. Hvis du har brug for ting, så skal du naturligvis anskaffe dem. Der er ingen der siger, at du skal undvære ting du har brug for. Men alt for ofte køber vi også ting, som vi egentlig ikke har brug for, når det kommer til stykket.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.