Mangler du plads til din bil? Dette kan du gøre

SPONSORERET AF WWW.BASES.DK

Mangler du plads til din bil? Dette kan du gøre

ANNONCE FRA www.bases.dk

Er du bilejer, men har ikke rigtig pladsen til at parkere din bil foran dit hus? Hvis i er en familie med to biler, er problemet måske endnu større. Er et af disse scenarier tilfældet, har du nok gået og overvejet hvordan du kan løse problemet, men er måske ikke kommet videre, så har vi skrevet denne artikel til dig, som giver dig et par bud på, hvordan du kan løse dit parkeringsproblem. Du kan derfor, med stor fordel, læse videre.

Ryd et stykke af haven
Hvis det er muligt for dig, så kan du rydde et stykke af haven. Dette gør du ved at fjerne græsset og i stedet erstatte det med grus eller småsten. Det er ikke sikkert at dit hus og din have, er indrettet perfekt til formålet, men hvis du ikke bruger din have til noget bestemt, så kan du også overveje at lave en lille grusvej, der leder hen til din nye parkeringsplads. I sidste ende, kommer det selvfølgelig helt an på, hvordan din have ligger op til dit hus, men hvis du har pladsen til det, er dette den billigste løsning.

Byg en garage
Dette er det dyreste valg, men også det bedste. Grunden til dette er, at du ved at bygge en garage også får mulighed for at sørge for at der er noget ekstra plads. Denne ekstra plads kan du enten brygge som et lille værksted, opbevaringsområde, eller til at lave en lille hyggekrog, hvor du kan få en øl sammen med dine venner, mens i sidder og snakker om jeres biler. Fordelen ved at bygge en garage, er også at det giver dig mulighed for at lade dine biler stå inde låst og dermed mindske chancen for at de bliver stjålet.

Byg en carport
Denne løsning har også nogle høje omkostninger, men det er trods alt en billigere løsning end garagen. Hvis du har to biler, er denne løsning perfekt, da man let kan bygge en fritstående dobbelt carport, med plads til begge biler. En af ulemperne ved denne løsning er dog, at bilerne er eksponeret mod vind og vejr, samt synlige fra vejen. Ud over dette, så er der ikke noget dårlig at sige om det. En carport, enkelt eller dobbelt, er en god og billig løsning, til dig der mangler plads til din bil eller biler. En anden fordel ved denne løsning er, at den let kan tilpasses til hvordan dit hus er konstrueret.Flere nyheder