Lær at skære støjen fra og sælge dit budskab
SPONSERET AF RHETOR.DK • GRATIS

Lær at skære støjen fra og sælge dit budskab

ANNONCE

Det er efterhånden en dårlig gemt hemmelighed, at vi lever i en tidsalder med udtryk som fake news, information overload og generelle tvivlsomme nyhedskilder, der lever i bedste velgående på særligt sociale medier. 

Mængden af informationer og støj gør det desværre også sværere at trænge igennem, selv når du har noget på hjerte – eller vil sælge et ærligt produkt. Det skyldes, at forbrugerne er kritiske, fordi de er tvunget til at blive mere overvejende i deres beslutninger, når de skal købe ind på et budskab såvel som et produkt.

Men hvad betyder det for dig? Jo, du skal være i stand til at skære støjen fra og sælge dit budskab til den agtpågivende kunde, kollega etc. i den anden ende.

Kommunikationstræning baner vejen

Hvis du arbejder med salg eller er i en branche, hvor kommunikative kompetencer er et must, kan et dybdegående kommunikations kursus meget vel betyde, at du får bedre vind, når du skal sælge produkter eller dig selv i dine udsagn og budskaber. 

På et kommunikations kursus kan du lære, hvordan du både håndterer de skrevne, formidler til en forsamling og ikke mindst: hvordan du får dine ord – skrevne som talte – til at føre til en handling. 

En handling kan i sagens natur være mange ting. Lige fra et køb i en webshop til an adfærdsændring hos de ansatte på kontoret.

Den handlingsfremmende kommunikation tager udgangspunkt i retorikkens klassiske discipliner med et klart og overbevisende budskab, fokus på tilhører eller læser, konkrete eksempler samt den gode historie, som binder dele sammen.

Modsat dine dage i undervisningssystemet er et kommunikationskursus ikke bygget på et abstrakt teoretisk univers, men tilsigter praktisk brug i den virkelige verden. Det er hands on, det er brugbart og det er effektivt – uanset om du arbejder med ledelse, kommunikation eller blot ønsker at formidle bedre.

Et oprør mod det ligegyldige

Drukner din kommunikation, er den desværre ligegyldig og overflødig. Det er den hårde sandhed. Uden de klare budskaber og pointer dør hele forsøget. Med kommunikationstræning i retorik får du en praktisk redskabskasse, hvorfra du kan gribe de værktøjer, der skal overbevise og føre til handling.

Du kan læse mere om Rhetors kommunikations kursus og se hvilken form for træning, der matcher dine behov.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.