Graviditetstest: 3 ting du bør vide

Graviditetstest: 3 ting du bør vide
SPONSORERET AF WWW.LUXPLUS.DK |

ANNONCE FRA www.luxplus.dk

Sådan planlægger I en graviditet
At blive gravid er en stor beslutning, og det er vigtigt at planlægge i overensstemmelse hermed. Først skal du sikre dig, at både du og din partner har fået en grundig fysisk undersøgelse hos din sundhedsplejerske. Din læge kan også hjælpe dig med at afgøre, om der er nogen potentielle risikofaktorer for infertilitet eller graviditetskomplikationer. Derefter skal du overveje tidspunktet for og afstanden mellem dine ønskede graviditeter. Alt i alt, så er er der mange ting, som er gode at have styr på, både før og efter man bliver gravid. Så hvis du vil vide mere, kan du med fordel læse med i resten af denne korte artikel om emnet.

Sådan har du den bedste chance for at blive gravid
Hold styr på din menstruationscyklus for at finde ud af, hvornår du har størst sandsynlighed for at blive gravid, ligesom at graviditetstest og ægløsningstest bør tages for at fastslå det optimale tidspunkt. Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt at du har en sund og varieret kost, ligesom du bør undgå alkohol og rygning, hvis ikke før, så i hvert fald når og hvis du bliver gravid. Ved at følge disse råd, så er I godt på vej til at blive gravide og er herefter kun 9 måneder fra at møde jeres lille guldklump for første gang.

Vi er blevet gravide – hvad skal vi have styr på?
Hvis I er i lykkelige omstændigheder og er blevet gravide, så ændrer jeres liv jer drastisk allerede inden jeres lille guldklump er kommet til verden. Der er nemlig mange ting som man skal have styr på, inden baby ankommer. Først og fremmest skal I have det praktiske ting på plads, såsom bleer, vådservietter og tøj til jeres lille nyfødte. Derudover skal der investeres i et puslebord, babyseng og mange andre ting, så der er nok at tage fat på.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning