Giv dit barn en god skoledag i noget pænt tøj

LUXKIDZ.DK • GRATIS

Giv dit barn en god skoledag i noget pænt tøj

Corona, corona, corona. Det er ved at være hårdt for os alle sammen. Vi higer efter at komme ud og se nogle andre mennesker. Hvad enten det er på dagligdagsbasis som arbejde, skole eller andet, eller om det er festerne i weekenden. Vi er ved at blive skøre i vores små hoveder over ikke rigtig at kunne lave noget, og kun at kunne gå op og ned ad de samme mennesker hver dag.

Tøjet, der opfylder det hele

Heldigvis er vores mindste børn så heldige, at de igen har fået lov til at komme i skole. En dejlig ting og både dem og os som forældre. De kan komme ud og lege med nogle andre børn på samme alder. Dette gør også, at os der arbejder hjemmefra, ikke bliver forstyrret, men det betyder også, at når børnene så kommer hjem om eftermiddagen, så har man et bedre overskud til bare at være familie. Nu har man endelig noget nyt at snakke om. Dog betyder den nye skolegang for se små også, at der bydes på undervisning i det fri. Man skal altså som forældre også tænke over, at de kan holde varmen, og har fri bevægelighed. Dog vil man naturligvis også gerne have, at de ser præsentable ud. Det virker næsten uoverskueligt, men bare rolig. Tøjet, der opfylder alle disse krav, finder du på hos luxkidz.

Send dit barn afsted med ro i sjælen

Her finder du nemlig et stort udvalg af tøj og sko til både drenge og piger og stor og små. Der er altså en masse forskelligt, fedt tøj at vælge imellem, der både holder dit barn varmt, behageligt, trygt og samtidig ser godt ud. Det kan alt sammen være med til, at du med ro i sjælen og god samvittighed kan sende dit barn i skole i disse særlige tider.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.