SPONSERET AF GAMECAMP.GG • GRATIS

Er de gamle FIFA spil  bedre end de nye?

Annonce                                                      

Når det kommer til esports, er navnet, der overskygger alt i denne genre, FIFA fra Electronic Arts eller EA. Det har vist sig at være en af de største spilfranchises nogensinde og ikke at forglemme en af de mest populære også. Jeg er ret sikker på, at mange af os har spillet meget FIFA i årenes løb.

EA har hvert år udgivet nye og opdaterede FIFA spil med stor succes. Hver ny udgivelse har overtrumfet de tidligere spil i forhold til berømmelse og popularitet. Dog har det ikke altid været sådan. Nogle af FIFA spillene har ikke levet op til forventningerne grundet forskellige ting, bl.a. fordi de har haft de samme funktioner igen og igen eller klodset spilleregenskaber samt kemi, der har dræbt det sjove i spillene.

Mange FIFA fans mener, at de nye FIFA spil mister essensen af det hele. Men passer det? Lad os finde ud af det:

Gentagne funktioner... Men bedre
EA har formået at stjæle rampelyset ved at give gameren en utrolig fordybende og konkurrencedygtig oplevelse. Men det har også sat barren højere hos EA selv, og det er ikke nemt for udviklerne, at komme med noget unikt, der virker hos alle, især fordi kernen i det hele i FIFA blot handler om en flok spillere, der jagter en bold, ikke sandt?

Vi har set EA lave en række ændringer gennem årene. F.eks. ved at forbedre gameplayet, tage grafikken til et højere niveau, hvilket har gjort den kunstige intelligens meget smartere og svært at narre og endda introduceret spillet til nye platforme. Selv om fansne sætter pris på den kunstige intelligens, kan de ikke lade være med at føle sig rippet af EA, da de nyere spil har få eller ingen ændringer, hvad angår gameplayet, især hos Switch versionen af spillet.

Men der er faktisk nogle subtile ændringer, hvis vi f.eks. kigger på det nye FIFA 21. EA har formået at tilføje nogle af de fantastiske funktioner, der blev introduceret i de tidligere versioner af spillet. En af mine foretrukne ting ved de nye FIFA spil er Volta eller gadefodboldtilstanden, der blev introduceret tilbage i FIFA 20. Det bedste ved det hele er du endda kan spille Volta med dine venner online i co-op tilstand.

EA har også foretaget nogle ændringer i forhold til football team manager. Man kunne allerede købe spillere ved hjælp af FIFA 21 mønter men nu kan du også træne dine spillere, så de er klar til at spille forskellige positioner og blive bedre på deres positioner. Du kan vælge CB og træne ham til at spille som CM, hvis det er det du vil.

Der er mange andre små ændringer i spillet, og afhængigt af hvem du spørger, får du forskellige meninger om spillet. Men hvis du er ny inden for FIFA, vil du helt sikkert elske disse funktioner, da FIFA stadig er det bedste fodboldspil, man kan spille.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.