Dette skal I opleve, næste gang I besøger København

Dette skal I opleve, næste gang I besøger København
SPONSERET AF KITCHENLIVINGDINING.COM |

ANNONCE fra kitchenlivingdining.com

Har I været ved at planlægge en tur til vores hovedstad? København har rigtig meget at byde på, og hvis man ikke lig er vant til at komme hver uge, kan man bruge lang tid på at opdage nye ting, når man er der. Det betyder altså også, at I kan finde mange lækre specialbutikker, der har forskellige produkter at byde på. Måske der er noget, I falder for?

Besøg Kitchen Living Dinings concept store
Nogle gange ved man, hvad man går efter. Andre gange lader man sig overraske og finder noget, man måske slet ikke tænkte, man manglede. Kitchen Living Dining har rigtig mange lækre ting at byde på. Find inspiration til borddækning, nyt køkkenudstyr og indretning generelt. Hvorfor ikke finde for eksempel et lækkert sæt med salt- og peberkværn, der kan live et almindeligt spisebord lidt op?

Tag en tur i planetarium
Tivoli er næsten på folk liste over steder at besøg i København, men der findes mange andre forlystelser og oplevelser, som kan være et besøg værd. Der er f.eks. planetarium, hvis du er interesseret i nattehimlens stjerner og planeter. Der er tit særarrangementer, så det kan være en god idé at undersøge på deres hjemmeside, hvad de har på programmet under dit besøg i København.

Nyd hovedstadens madscene
La Glace, Danmarks ældste konditori, er altid et besøg værd for at se de flotte kager og få sig en lækker dessert. Derudover byder hovedstaden på et utal af restauranter og mad fra alle verdens hjørner, lige fra steet food til d'Angleterre, alt efter hvad din pengepung har det godt med. Du kan gå på opdagelse og se, hvad du støder på at spændende madtilbud eller lave research på forhånd og se, om der er steder du bare må besøge mens du er på besøg i hovedstaden.