Byg en legeplads i din boligforening

SPONSERET AF ERGOFLOOR.DK

Byg en legeplads i din boligforening

ANNONCE fra ergofloor.dk

Er du en del af en boligforening, hvor der mangler plads og aktiviteter for foreningens børn? Det er rigtig rart med noget, der samler nabolagets børn, fordi det giver mere liv og fællesskab i et boligområde.

En legeplads fungerer f.eks. som et rigtig godt samlingspunkt.

Ryd et passende areal
Før du går i gang med at bygge en legeplads, så er du nødt til at rydde et passende areal. Det handler om at finde en forholdsvis central placering, der er nem at komme til for alle boligforeningens børn.

Hvis du har brug for hjælp til at rydde et område for træer, buske el.lign., så er det f.eks. en god idé at kontakte en gartner, træfælder el.lign.

Find et sikkert faldunderlag
På enhver legeplads er det et must med et sikkert faldunderlag. Hverken beton, asfalt eller jord fungerer godt som faldunderlag. Det er nemlig rigtig hårdt og farligt at falde på. Derfor kræver en legeplads et langt blødere faldunderlag.

Der findes faldunderlag til mange behov, så det handler om at finde et, der passer til netop den legeplads, som du bygger. Der er bl.a. gummifliser, sikkerhedsmåtter, sikkerhedsgulv m.m. Det er ikke bare mere behageligt at lege på en legeplads med et godt faldunderlag, det er også mere sikkert.

Få hjælp til design af en legeplads
Til sidst er du klar til at finde gyngestativer, rutsjebaner og andet, der er med til at skabe en sjov og fed legeplads. Der er heldigvis firmaer, der designer og laver legepladser. Derfor slipper du for helt selv at sammensætte og designe en legeplads. Der er masser af færdige løsninger at vælge imellem.

Når du kigger på legepladsløsninger, så er du nødt til at tage højde for både dit valgte areals størrelse og din boligforenings budget. På den måde finder du frem til en helt ideel løsning.Flere nyheder