Trøst tvivler på at vigtigt udvalg kan forstørres af hensyn til S

Trøst tvivler på at vigtigt udvalg kan forstørres af hensyn til S
Borgmester Jacob Trøst vil få undersøgt, om det er muligt at udvide økonomiudvalget med to pladser af hensyn til Socialdemokratiet, der onsdag mistede sin plads med Jonna Nielsens farvel til partiet. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 21. JAN 2023 • 16:04
Jakob Marschner
Journalist
NYHED | ABONNENT
21. JAN 2023 • 16:04

Socialdemokratiet har spurgt borgmester Jacob Trøst om partiets muligheder efter tidligere gruppeformand Jonna Nielsen blev løsgænger. Trøst har kunnet svare på noget, men ikke alt og vil nu få undersøgt, om Socialdemokratiets ønske om at udvide økonomiudvalget med to pladser er muligt.

Kan Socialdemokratiets problem med at stå udenfor kommunalbestyrelsens økonomiudvalg efter Jonna Nielsens farvel til partiet løses ved at udvide det centrale udvalg fra syv til ni medlemmer?


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her