Andreas Grosbøll afviser at have fået mundkurv på

Andreas Grosbøll afviser at have fået mundkurv på
Andreas Grosbøll synes, det kan være en god idé for SF at indgå i en bred regering, men han foretrækker, at den bliver rød. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 25. NOV 2022 • 10:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
25. NOV 2022 • 10:30

SF's folketingskandidat på Bornholm afviser, at baglandet i SF har fået mundkurv på af partiledelsen, og han er ikke selv bange for at give sin mening til kende, om partiet skal indgå i en bred regering.

Mens Alternativet, Enhedslisten og Nye Borgerlige er sat uden for regeringsforhandlingerne, overvejer SF stadig at indgå i eller give opbakning til en bred regering med eksempelvis Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne. Dog er der dele af baglandet, som mener, det vil være en dårlig idé, viser en rundspørge TV 2 har lavet. 


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her