Hvordan kom det i stand, at I skulle overtage restauranten?
– Jeg havde en konkurrenceklausul fra mit tidligere arbejde. Da jeg fik aftalt, at vi kunne annullere den, og jeg måtte komme videre, havde jeg gået i fire måneder. Jeg skrev på diverse sociale medier, at jeg var klar til nye udfordringer og projekter, og så gik det egentlig ret stærkt. Eva, som er direktør for hotellet i Skovshoved, så det, og hende drak jeg en kop kaffe med dagen efter. Henover weekenden tænkte og snakkede vi det igennem, og tirsdag skrev vi under og rykkede ind med det samme. Det er et sted, hvor der er selskabslokale til 120 mennesker, pivate dining room til 16 mennesker og hele restauranten med plads til 80 mennesker, og der er godt booket op med konfirmationer og bryllupper og andet det næste stykke tid, og de manglede en restauratør, der hurtigt kunne tage over, fordi den tidligere måtte trække sig på grund af noget familiekrise.
Hvorfor er det det rigtige for dig netop nu?
– Den her restaurant er et helt vildt spændende projekt med kæmpe potentiale. Det er et hotel, der emmer af kvalitet og historie og med en masse ambitioner for lokalsamfundet i Skovshoved, som det virkelig er en del af. Selvfølgelig er det også, fordi jeg kan se, at det kan blive en god og fornuftig forretning, hvor vi kan få indfriet en masse drømme og ambitioner, men også en mavefornemmelse, som bare var helt rigtig efter de her kaffesnakke.