Vinterjazz lukker ned med to koncerter

Vinterjazz lukker ned med to koncerter
Tegninger, Trut og Twaang. Pressefoto
NOTITS | 24. FEB 2023 • 08:55
NOTITS
24. FEB 2023 • 08:55

Februar er ved at være ovre, og med det også årets udgave af Vinterjazz, som Svanekegården nu lukker og slukker med to koncerter.

Søndag den 26. februar kan man opleve jazz for børn med Tegninger, Trut og Twaang.

Det er den herboende forfatter, musiker og illustrator Franz M.H. Bomberg og guitarist Andreas Ugorskij, der inviterer børn og deres voksne ind i et univers med finurlige fortællinger og musikalsk krudt til både ørerne og fødderne.

– Publikum kan vente sig historier om tossede trolde, farverige får og en helt særlig hattebutik med hovedbeklædning for enhver smag.

– Forbered jer på masser af grin, jazzede toner og skøre påfund, når Franz med børnenes hjælp livetegner og Andreas binder fortællingerne sammen med lækker musik, hvor der også bliver plads til både sang og dans, skriver Svanekegården i en pressemeddelelse.

Kærlighed er stærkere

Herefter springer vi videre til årets sidste vinterjaz-koncert, som lander på månedens sidste dag, nemlig tirsdag den 28. februar.

Her får Svanekegaarden besøg af Maria Carmen Koppel som præsenterer sit nye album, hvorpå sangerinden forkynder, at kærligheden er stærkere end modgangen.

– Hun viser sin enorme stemmepragt og giver personlige fortællinger med en ny klang. Når man hører den skulle man tro, at stemmen hører hjemme i en kirke i Harlem, og ikke at stemmen på forunderlig vis er havnet hos en dansk kvinde, som denne aften står i vores lille sal på Svanekegaarden, skriver Svanekegården i pressemeddelelsen, hvor de også skriver, at de glæder sig til at byde Danmarks ukronede soul- og gospeldronning velkommen.

Hun bliver akkompagneret af trommer, bas og keyboard.