Rønnedreng synger for i ny udgivelse

Rønnedreng synger for i ny udgivelse
Mansfield: Filip Gulløv (trommer, vokal), Mathias Havelund (guitar, vokal), Mathias Wedeken (bas) og Christian Stage, som oprindeligt er fra Rønne (vokal, guitar). Pr-foto
NYHED | ABONNENT | 10. FEB 2024 • 19:00
Af:
Torben Østergaard
NYHED | ABONNENT
10. FEB 2024 • 19:00

Rockbandet Mansfield har netop udgivet singlen "Someone Else" som forløber fra bandets andet album "For All the Right Reasons".

Og nok har bandet base i København, men forsangeren er stadig den tidligere rønnedreng Christian Stage.

I 2020 udkom Mansfields britiskinspirerede debutalbum "Star-Crossed Lovers", som modtog fire- og fem-stjernede anmeldelser i den danske musikpresse såvel som i udlandet, ligesom de iørefaldende sange sikrede airplay på DRs P4 og P5 livejobs i både Danmark, England og Tyskland, oplyser en pressemeddelelse om udgivelsen, som fortsætter:

Bandet er ofte blevet sammenlignet med The Beatles, Oasis og Travis, men har udviklet sin egen stil, der blander indierock med klassisk sangskrivning. I 2023 udgav Mansfield EP’en "Come Rain or Shine", som ligeledes blev positivt modtaget og medførte international airplay, især i USA og England.

"Someone Else" er en ærlig ballade, der sætter ord på sorg, tab og savn, idet musikken er både storladen og intim.

Musikvideoen til nummeret er filmet i én sammenhængende optagelse, hvor skuespillerne Celine Højbjerg og Jens Vinther dramatiserer sangtekstens konflikt og følelsesmæssige forviklinger.

"Someone Else" er indspillet i Black Tornado Studio i København af producer Morten Bue, som også har stået for mix og mastering. Singlen er udkommet på alle digitale streamingtjenester via pladeselskabet DME, mens albummet "For All the Right Reasons" udgives både online og på vinyl den 17. maj.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT