Nyt band med kendt producer klar med EP

Nyt band med kendt producer klar med EP
Pr-foto
NOTITS | 6. FEB 2024 • 15:43
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
6. FEB 2024 • 15:43

Under Skyggerne er et nyt og spændende rockband fra Bornholm, der er klar til at fortrylle med sit unikke musikalske landskab og dybdegående tekster.

Sådan skriver Kim Andersen, som selv er en del af bandet, i en pressemeddelelse, hvor han videre fortæller om musikken:

Under Skyggernes musik inviterer lytteren på en rejse gennem lyde og et tekstunivers, der trækker inspiration fra naturen og det menneskelige sind. Karen Sofies stemme bærer følelserne i hver linje, mens teksterne udforsker

tematikker som eksistens, kærlighed, og det indre selv. Hver sang er som en fortælling, der inviterer lytteren til at reflektere over livets nuancer og mysterier.

Bandet debuterer nu med singlen "Vejene" fra sin kommende EP. Sangene er indspillet og produceret af gruppen selv, mens James Thomas, som blandt andet har produceret Beth Hart, Cher, Eivør med flere, har taget sig af mixning og mastering.

Under Skyggerne består af Kim Andersen (guitar/keyboards med mere) og Karen Sofie (vokal) og medvirkende på indspilningerne er også Anders Bak Mejlvang (trommer/percussion), Bo Nilsson (bas) og Peter Nielsen (guitar/keyboards). tøm