Musikhuzet søger frivillige i alle aldre

Musikhuzet søger frivillige i alle aldre
Frivillige i Musikhuzet arbejder blandt andet som bartendere. Foto: Musikhuzet / Jesper Møller
NOTITS | 8. FEB 2024 • 17:55
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
8. FEB 2024 • 17:55

Musikhuzet i Rønne sælger flere billetter og har derfor brug for flere frivillige.

Det skriver projekt- og frivilligkoordinator Torben Severinsen fra Musikhuzet i en pressemeddelelse.

– Der har allerede i starten af året været en pæn tilgang, men vi kan sagtens bruge flere frivillige i alle aldre. Nye frivillige tilknyttes løbende Musikhuzet, men da flere af disse rejser for at studere på den anden side af vandet eller lignende, er der ofte udskiftninger i staben af frivillige, siger Torben Severinsen.

Man bruger blandt andet frivillige som bartendere, fotografer, vagter, til at hjælpe musikere, køkkenmedhjælpere, i garderoben, i Kulturbutikken og meget mere.

Musikhuzet oplyser, at billetsalget i flere år har været påvirket af den økonomiske situation med krig og inflation, men at det nu går bedre.

Musikhuzet har derfor offentliggjort flere koncerter end tidligere år på samme tid, og mange af koncerterne har allerede vist et flot salg, oplyser Torben Severinsen.

Musikhuzet vil i år også arrangere koncerter andre steder på Bornholm – blandt andet i Frem i Svaneke, på Klemens Kro og i Møbelfabrikken i Nexø.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag: Jævnt kedelige og homogene priser resten af fredagen. Spring kogespidsen (kl. 17-21) over – den er dyr - hvis du kan. Ellers er det hip som hap. Prisforskellen denne fredag torsdag mellem det kvartalsfastsatte produkt til det variable timeprisprodukt er 21%.  Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning