Museumsbyggeri er blevet 30 millioner dyrere på tre år

Museumsbyggeri er blevet 30 millioner dyrere på tre år
Lars Kærulf Møller stoppede som museumsdirektør for Bornholms Kunstmuseum for tre år siden. Men han har ikke forladt museumsverdenen, og arbejder i øjeblikket på to projekter i udlandet. Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 18. NOV 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
18. NOV 2023 • 05:30

Prisstigningerne under og efter coronaepidemien har ifølge tidligere museumsdirektør Lars Kærulf Møller gjort udvidelsen på Helligdommen markant dyrere. Budgettet er i dag på 185 millioner.

Modstanderne glimrede ved deres fravær, da Lars Kærulf Møller torsdag indfandt sig i Rø Medborgerforening for at fortælle om sit mere end 30 år lange virke i den bornholmske museumsverden.

De 30 fremmødte fra Rø Pensionistforening viste sig at være tilhængere af både Lars Kærulf Møller og hans seneste museumsprojekt i Rø, selv om en enkelt tilhører var ked af, at tårnet skal rives ned.

– Vi gør det blandt andet for at forbedre handicapadgang til toiletterne, men også fordi tårnet er på kanten af byggesjusk. Der løber vand ind gennem muren, og det har gjort, at den flere steder er frostsprængt, forkarede Lars Kærulf Møller.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag eftermiddag-torsdag morgen: Igen et højt prisniveau i kogespidsen (kl. 17-21). Men der er relativt billige elpriser efter midnat, hvor vi kan anbefale, at man lader sin elbil, vasker sit tøj, tørretumbler og får vasket køkkengrejet. Opdateret kl. 13.01. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning