Man bør jo nok være der i aften

Man bør jo nok være der i aften
Patrick Baurichte og Kasper Dalsgaard er der. Foto: Det Kgl. Teater/Emilia Therese
NOTITS | 29. NOV 2023 • 07:00
NOTITS
29. NOV 2023 • 07:00

Det Kgl. Teater rykker ind på Rønne Theater med en forestilling onsdag.

Ja, man bør jo nok være på Rønne Theater onsdag aften for at slippe for at sige "man skulle nok have været der", fordi man ærgrer sig over, at man ikke fik set forestillingen "Man skulle nok have været der", som opføres netop onsdag klokken 19.30.

Det er Bornholms Teaterforening, der i en pressemeddelelse oplyser, at den præsenterer Det Kongelige Teater med netop denne forestilling, som handler om den syttenårige Tue, som flytter fra provinsen til København, og som med sig i bagagen har en hård opvækst.

Han er endnu en gang blevet opsagt som lejer og står igen boligløs, og nu hutler han sig igennem tilværelsen, mens han prøver at blive forfatter.

Tue er rodløs og har aldrig haft et trygt hjem. I forsøget på at få tag over hovedet flytter han ind på sofaen hos en veninde og hendes prisbelønnede arkitektmor. Her går han langt over stregen for, hvad en gæst kan tillade sig i sin søgen efter et sted at føle sig hjemme.

Gæst i verden

"Man skulle nok havde været der handler "om at være gæst i verden; om hjemløs- og rodløshed og om sociale skel og fattigdom i det danske velfærdssystem. Historien fortælles med en god position humor og selvironi, så man forlader teateret med et grin, fortæller pressemeddelelsen.

Forestillingen er en selvstændig fortælling baseret på tredje bind af Thomas Korsgaard anmelderroste trilogi om drengen Tue, en forstælling som i 2022 modtog De Gyldne Laurbær .

De medvirkende i forestillingen er Kasper Dalsgaard og Patrick Baurichter.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag: Jævnt kedelige og homogene priser resten af fredagen. Spring kogespidsen (kl. 17-21) over – den er dyr - hvis du kan. Ellers er det hip som hap. Prisforskellen denne fredag torsdag mellem det kvartalsfastsatte produkt til det variable timeprisprodukt er 21%.  Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning