Lillian Hjorth Westh gjorde det igen

Lillian Hjorth Westh gjorde det igen
Lillian Hjorth Westh er født og opvokset på Bondegård i Rutsker og har blandt andet været forstander på Bornholms Højskole fra 2007 til 2017. Eget foto
NOTITS | 6. OKT 2024 • 13:12
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
6. OKT 2024 • 13:12

Den 2. oktober fik medlemmerne af Nyker Pensionistforening fornøjelsen af et foredrag med Lillian Hjorth Westh, som fortalte om Erik Clausen, som er skuespiller, filminstruktør, maler og gøgler mm.

– Lillian kan – om nogen – underholde og fastholde sit publikum med spændende og yderst levende fortællinger og denne onsdag i Nyker var bestemt ingen undtagelse, fortæller formand Sven-Erik Sørensen.

Lillian havde også medbragt et par af de sange, som Erik Clausen og Leif Sylvester Pedersen er kendt for. Særligt ”Mormors kolonihavehus” gjorde stor lykke, og der er vist ikke mange i Danmark, der ikke kender og elsker denne sang, der på fremragende vis beskriver kolonihavehyggen i 50-erne og 60-erne, og som Erik Clausen selv oplevede. Ja det var nærmest en beskrivelse af en søndag eftermiddag i hans mormors kolonihavehus på Amager, fortæller formanden.

Om kort tid starter Nyker Pensionistforening indsamling af ideer til årsprogrammet for 2025-2026, og det vil ikke komme som en overraskelse, hvis medlemmerne igen ønsker besøg af Lillian Hjorth Westh.

Efterårets næste arrangement i Nyker Pensionistforening er det traditionelle Pakkebanko, der afvikles den 13. november, så medlemmerne har god tid til at finde ud af, hvad der skal være i den pakke, man skal medbringe.



Kaffebordet var næsten lige så populært som selve foredraget. Eget foto

FÅ ABONNEMENT