Kritisk: Kun én vil sælge lodsedler

Kritisk: Kun én vil sælge lodsedler
NOTITS | 29. MAR 2023 • 19:30
Af:
Sarah Thun Madsen
NOTITS
29. MAR 2023 • 19:30

– Der er kun én enkelt sælger af Lillebror Lotteriet på Bornholm. Det er kritisk!

Sådan skriver hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, der står bag landslotteriet i en pressemeddelelse, hvor de opforder de bornholmske foreninger, sportsklubber og skoleklasser til at melde sig på banen.

Lodsalget er nemlig med til at sikre, at anbragte børn og unge i Danmark kan få gavn af Børnehjælpsdagens arbejde. Samtidig kan de sælgende foreninger og skoleklasser tjene gode penge til sig selv.

– Vi ved, at mange foreninger og klubber har haft det økonomisk svært i kølvandet på corona og inflationen. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på vores landslotteri, som kan sikre midler til fælleskassen - på en nem og risikofri måde, forklarer Børnehjælpsdagens kommunikationschef, Maja Spangsberg Krogstrup i pressemeddelelsen.

Her lyder det også, at lodsalget er afgørende for organisationens arbejde til fordel for de mange anbragte børn og unge, der typisk bor på et opholdssted eller hos en plejefamilie.

– Hvert eneste solgt skrabelod gør en forskel. Overskuddet fra lotteriet giver os mulighed for at lave læringsforløb, events, camps og andre tilbud, som styrker de anbragte børn og unge. Derfor har vi brug for et stærkt og stort korps af sælgere over hele landet - også på Bornholm, fortæller Maja Spangsberg Krogstrup.