Indkalder til stormøde: Kæmpe succes i fare

Indkalder til stormøde: Kæmpe succes i fare
Sandvig Musikfestival trækker tusindvis af gæster til byen i uge 29. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 16. NOV 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
16. NOV 2023 • 15:30

Foreningen Sandvig indkalder til stormøde i et forsøg på at redde Sandvig Musikfestival i uge 29.Musikfestivalen Sandvigs fremtid hænger formentlig i en tynd tråd.

Det fortæller Rie Hansen, formand for Foreningen Sandvig.

Der er musikfestival i Sandvig hvert år i uge 29, og festivalen bæres stort set udelukkende igennem af frivillige kræfter. På foreningens generalforsamling i foråret kom det imidlertid frem, at flere af foreningens nøglepersoner har planer om at stoppe som frivillige. Det gælder blandt andet Claus og Elsebeth Larsen, der siden den første festival i 2012 har haft ansvaret for programmet. Der spilles mellem 20 og 25 koncerter i løbet af ugen, og parret har løftet opgaven med at booke artister og fordele dem på byens scener, sideløbende med at de i samarbejde med andre frivillige har forhandlet de sponsorater på plads, som gør det hele muligt. Det er også parrets fortjeneste, at der i 2020 kom opera på programmet.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag eftermiddag-torsdag morgen: Igen et højt prisniveau i kogespidsen (kl. 17-21). Men der er relativt billige elpriser efter midnat, hvor vi kan anbefale, at man lader sin elbil, vasker sit tøj, tørretumbler og får vasket køkkengrejet. Opdateret kl. 13.01. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning