Gospelstjerne kommer til Bornholm

Gospelstjerne kommer til Bornholm
Laura Kjærgaard kommer til Bornholm og holder gospelworkshop sammen med det lokale gospelkor. Pressefoto
NOTITS | ABONNENT | 19. JUN 2022 • 14:08

En af de helt store stjerne i det danske gospelmiljø besøger søndag den 26. juni Bornholm. Generøs med både passion og humør der smitter, lyder det i omtalen af Laura Kjærgaard.

 

Der er lagt op til et brag af en søndag, når Danmarks ukronede gospelstjerne, Laura Kjærgaard, i samarbejde med det lokale gospelkor, Amazing, gæster Bornholm og holder en forrygende og energifyldt korworkshop, oplyser korets formand, Vivian Christiansen.

– Efter næsten to års coronapause var det sådan en forløsning at starte Amazing igen i foråret og synge skøn gospel sammen Mange kormedlemmer har savnet fællesskabet og venskaberne og ikke mindst den glæde, energi og begejstring, korsang giver os alle, fortæller Vivian Christensen.

Hun forklarer, at det kan betragtes som et scoop for koret at få besøg af Laura Kjærgaard, som mange måske kender fra X-Faktor tilbage i 2008, hvor hun blev nummer to i konkurrencen.

Udover at være sangerinde og solist er Laura kendt som korleder ved workshops og teambuildingevents, optræden ved festivaler, tv-shows og meget andet, og hendes væremåde, hvor hun udstråler passion og humør, gør, at man ikke kan undgå at blive smittet.

Workshoppen foregår i Væksthuzet i Hasle søndag den. 26. juni.