Flot omsætning og en tak til de frivillige: Nytårstaffel i loppebiks

Flot omsætning og en tak til de frivillige: Nytårstaffel i loppebiks
Fra KasSIK Loppens loppegård. Foto: Peter Clausen
NOTITS | SVANEKE | 18. JAN 2023 • 10:30
NOTITS | SVANEKE
18. JAN 2023 • 10:30

2022 blev for Svaneke Idræts Klubs loppebutik, KlasSIK Loppen, et år med flot omsætning og en kæmpe frivillige indsats. Det blev fejret ved 'nytårstaffel' i idrætsklubbens cafeteria den 15. januar, hvor der blev kastet lys over året, der er gået.

Det oplyser udvalget for Svaneke Idræts Klub i en pressemeddelelse.

– Det har været et fantastisk år for KlasSIK Loppen, og udvalget takkede alle hjælperne, som gør en kæmpe indsats med at få vagterne besat. Butikken bliver rost af mange kunder og forhandlere, for sin hygge, sin gode glade betjening samt rimelige priser. Det er så vigtigt, tak alle sammen.

I 2022 blev der ligeledes afholdt seks lagersalgssøndage på Kjøllergaard i Østermarie, Havens Dag nede i butikken, samt loppemarkedet i Hallen i efterårsferien, som var 'en stor succes men også et kæmpe arbejde.'

Samarbejde og omsætning

KlasSIK Loppen fik i 2022 også stillet en container til rådighed i Nexø.

– Den er blevet en kæmpe gevinst for vores butik, og der kommer virkelig mange fine ting ind. Vi henter også gerne effekter hos folk, da vi sagtens kan bruge flere effekter, for vi har et stort lager, som gerne vil fyldes op, skriver udvalget videre.

Loppebutikken har også i årets løb haft besøg af Bofa, der har haft gæster med fra udlandet, blandt andet fra Indien.

– Her har vi fortalt om vores bæredygtige arbejde med at få genbrug til at blive til ”guld”.

– Dette til glæde for idrætten i Svaneke, hvor SIK blandt andet på grund af KlasSIK Loppen kan holde kontingentet nede på 600 kroner for at dyrke alle klubbens idrætsgrene. Det er så vigtigt i forhold til folkesundhed, at så mange så muligt har mulighed for at dyrke masser af idræt til små penge.

KlasSIK Loppen kunne gå ud af 2022 med en omsætning på 323.332 kroner sammenholdt med en omsætning på 220.000 kroner i 2021.

– Dette er en stor grund til, at Svaneke Idræts Klub har kunnet have hele sin ungdomsafdeling i fodbold ude at rejse til henholdsvis Kronborg Cup på Sjælland og Limone Cup i Italien. Multibanen ved Svaneke hallen har også modtaget tilskud, lyder det.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning