Efter møde om træbåde: 'Jeg er positiv'

Efter møde om træbåde: 'Jeg er positiv'
Efter et godt møde med regionskommunen er formand Poul Forum Sørensen fra Bornholms Træbådelaug positiv, fortæller han. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 11. JAN 2023 • 12:06
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
11. JAN 2023 • 12:06

Bornholms Træbådelaug har holdt et positivt møde om fremtiden med regionskommunen, fortæller formand Poul Forum Sørensen.

 

Det store spørgsmål om Bornholms Træbådelaugs fremtidige placering kom formentlig et skridt nærmere en besvarelse mandag aften. Laugets formand, Poul Forum Sørensen, var til møde med regionskommunen, blandt andet for at afklare om træbådelauget synes, at remisebygningen på Nørrekås i Rønne er attraktiv.

– Jeg kan fortælle, at vi havde et godt møde. Vi kom igennem en hel del ting, siger Poul Forum Sørensen.

Det lyder ikke særlig konkret, og det er helt bevidst, forklarer han.

– Det, vi snakkede om, skal jeg jeg nu forelægge for vores bestyrelse mandag aften. Før det er godkendt der, kan jeg ikke fortælle noget, siger Poul Forum Sørensen.

Han fortæller dog, at han var klogere, da han gik fra mødet, end da han gik til det.

– Det var et udmærket møde, så jeg er positiv over situationen nu.

Bornholms Træbådelaug har fået opsagt sit lejemål på Sydhavnen i Rønne og leder derfor efter et nyt sted at være. Der er det, dialogen med kommunen handler om. Efter bestyrelsesmødet mandag skal Poul Forum Sørensen give en tilbagemelding til kommunen. Derfor vil han ikke sige noget til offentligheden endnu.

– Det må vente. Vi har snakket om at udsende en fælles meddelelse, når det er overstået. Det skal helst køre gnidningsløst, siger Poul Forum Sørensen.