Echoes off Cliffs: Koncert i et andet univers

Echoes off Cliffs: Koncert i et andet univers
Den dæmpede skiftende farvebelysning var med til at give koncertgængerne en unik oplevelse. Foto: Irene Dunker
NOTITS | 26. SEP 2023 • 16:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
26. SEP 2023 • 16:00

– Det var en meget stemningsfyldt koncert, hvor stemningen gav en fornemmelse af, at vi var henført til et andet univers. Den dæmpede skiftende farvebelysning gjorde sit til, at oplevelsen var unik i dette dejlige kirkerum. Lyden, musikken, ekkoet blev meget professionelt styret via en mixerpult sammen med indspillet musik i relation til accordeonet.

Det fortæller Irene Dunker fra Klemensker i en anmeldelse af koncerten i Sct. Klemens Kirke under 4-Kløver-Klyngens bydag.

Her opførtes værket "Echoes off Cliffs", som er den bornholmske accordeonist Bjarke Mogensen og komponist Martin Lohses hyldest til den bornholmske natur og det bornholmske landskab. holDAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning