Uro i nattelivet

NOTITS | RØNNE, NEXØ | 16. MAJ 2022 • 10:42
NOTITS | RØNNE, NEXØ
16. MAJ 2022 • 10:42

Natten til lørdag opstod der noget uro omkring Palæcaféen i Rønne. En patrulje på stedet snakkede med en person, og i den forbindelse råbte en 20-årig mand til sin kammerat, at han ikke skulle snakke med ”de idioter”. Den 20-årig mand havde af flere omgange råbt idioter til patruljen. Det fremgår af politiets døgnrapport.

Da manden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, nægtede han at oplyse sit navn, hvilket han ligeledes også blev sigtet for. Under forløbet ankom en 21-årig mand, som også råbte af patruljen, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Af døgnrapporten fremgår det ydermere, at der også natten til søndag var uro i nattelivet. Denne gang på Café Hit’en i Nexø, hvor en 18-årig mand havde opført sig uanstændigt, da han blev afvist i døren. Den 18-årige havde råbt nedladende gentagende gange af dørmanden, løbet rundt på gaden og havde råbt af personalet på stedet. Derudover havde den 18-årige spyttet på dørmanden, som han ligeledes havde tildelt et slag i maven.

Udover den 18-årige mand blev en 21-årig mand ligeledes afvist ved døren, fordi han ikke kunne fremvise et ID. I forbindelse med uroen opdagede personalet, at der var smadret en rude i glasdøren på stedet. Både den 18-årige og den 21-årige har efter restaurationsloven fået to års forbud imod at opholde sig på Café Hit’en.