Hundepatrulje rykkede ud: Der blev kastet med stole på Kirkepladsen

NYHED | ALLINGE
17. JUN 2022 • 09:39
Henrik Nielsen
Journalist

To gange i løbet af natten til fredag rykkede politiet ud til slagsmål i Allinge.


Folkemødet er ikke kun et arrangement, hvor der i løbet af dagen bliver talt om nogle af de store spørgsmål, Danmark og verden står overfor. Det er også en fest, hvor det en gang imellem sker, at temperamentet koger over.

Det skete for et par personer, som natten til fredag begyndte at kaste med stole på Kirkepladsen i Allinge. Det fremgår af døgnrapporten.

Klokken 02.52 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om et slagsmål mellem to personer på henholdsvis 18 og 20 år på Kirkepladsen. Personerne kastede blandt andet med stole. En hundepatrulje var hurtigt fremme på stedet, så slagsmålet varede ganske kort.

De to involverede personer blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. En blev desuden anholdt klokken 02.58 og endnu en gang sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at nægte at efterkomme politiets anvisninger.

Senere på natten rykkede Bornholms Politi ud til en beværtning i Allinge. Klokken 04.11 modtog politiet en anmeldelse om, at seks-otte mænd i starten af tyverne havde lagt sig ud med stedets dørmænd. En patrulje blev sendt til stedet og fik ro på situationen. De opfarende personer blev bortvist. De har alle bopæl på Bornholm.