Tordenvejr stopper uofficiel EM-træning i utide

27. MAJ 2024 • 12:23SPORT

Kasper Hjulmand og ni spillere var mandag på træningsbanen i Brøndby, men uvejret forkortede træningen.

Fodboldlandsholdets EM-trup udtages på torsdag og samles om en uge i Helsingør, men allerede mandag formiddag fik landstræner Kasper Hjulmand og ni spillere græs under fødderne, men ikke så længe som håbet.

På en træningsbane bag Brøndby Stadion var både sikre EM-kort som Pierre-Emile Højbjerg og Joachim Andersen mødt frem og trænede på lige fod med EM-boblere som Morten Frendrup og Mads Roerslev.

Vejrforholdene var dog med til at gøre træningen uvant kort. Den blev fløjtet i gang med ti minutters forsinkelse, og efter mindre end en halv time måtte spillerne gå i læ for lyn og torden.

Uden udsigt til opklaring blev det herefter besluttet ikke at genoptage træningen.

- Jeg har glædet mig helt vildt, og så kommer vi ud, og så lyner og tordner det. Det er pisse ærgerligt, siger Kasper Hjulmand en time efter træningens afslutning.

- Der var en fin stemning og en fin kvalitet i spillet, så det var mega irriterende, at vi måtte stoppe. Nu er vejret jo godt, så det er bare typisk. Men der var lidt for mange blink (lynnedslag, red.), til at vi turde fortsætte, siger Hjulmand.

De ni spillere nåede igennem erobringsspil og afslutningsspil, inden de måtte opgive i kampen mod uvejret.

Langt flere spillere forventes at deltage, når den uofficielle træning fortsætter onsdag, torsdag og fredag.

Følgende spillere var mødt op til mandagens frivillige landsholdstræning:

Mads Hermansen, Joachim Andersen, Alexander Bah, Jannik Vestergaard, Mads Roerslev, Victor Kristiansen, Morten Frendrup, Jacob Bruun Larsen og Pierre-Emile Højbjerg.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU