Thomas Delaney: Den er meget tung

29. JUN 2024 • 23:38SPORT

Midtbaneslideren Thomas Delaney var en skuffet mand, efter Tyskland sendte danskerne ud i ottendedelsfinalen.

Ottendedelsfinalen blev endestationen for det danske landshold ved EM i fodbold, da værtsnationen, Tyskland, i Dortmund vandt 2-0.

- Den er meget tung lige nu. Det var et godt hold, vi mødte. Men vi manglede at stikke kniven ind. Vi fik det, vi kan forvente i sådan en kamp, siger den danske midtbanespiller Thomas Delaney til TV 2.

- Da de scorede 2-0-målet, der var vi ellers, hvor vi gerne ville være i kampen, og så kom der sådan et mål imod. Det var et tungt øjeblik.

Efter blot tre minutter af anden halvleg kom danskerne ellers foran, da Joachim Andersen sparkede bolden i mål og sørgede for en dansk jubelklynge.

VAR viste dog efterfølgende, at netop Delaney var en tåspids offside i opspillet.

- Jeg ved ikke, om vores mål var en stor offside. Den var nok på mig. Det var en spand koldt vandt i hovedet, siger midtbaneslideren.

Med nederlaget er det danske hold færdig ved slutrunden. Et EM, der for Danmark har budt på tre uafgjorte kampe i gruppespillet, inden de tyske værter altså blev endestationen.

- Det ærgrer mig, at vi ikke har givet en sejr til fansene. Man kan altid ryge ud, men jeg ville godt have givet fansene og folk derhjemme en sejr, lyder det fra Delaney.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU