Rasmus Højlund scorer i ny United-sejr

19. MAJ 2024 • 19:18SPORT

Christian Eriksen assisterede Rasmus Højlund, som scorede for anden gang i træk for Manchester United.

Rasmus Højlund sluttede Premier League-sæsonen af med et mål for Manchester United, som søndag vandt 2-0 ude over Brighton.

Den danske landsholdsangriber scorede målet til 2-0 efter 88 minutter, da han spillede bande med Christian Eriksen og sparkede bolden fladt forbi Brightons keeper.

Det var Højlunds tiende scoring i Premier League i denne sæson, og dermed nåede han akkurat op et tocifret antal scoringer i den bedste engelske fodboldrække.

I alt har Højlund scoret 16 mål for United på tværs af alle turneringer. Det gør ham indtil videre til Uniteds topscorer i sin første sæson for klubben.

Det var anden kamp i træk, at Højlund kom ind fra bænken og var med til at sikre en sejr for United. I sidste runde kom danskeren ind og scorede i 3-2-sejren over Newcastle.

Længe stod det 0-0 i kampen mellem United og Brighton, og det var først i slutningen af anden halvleg, at målene faldt.

United-backen Diogo Dalot scorede til 1-0 efter 73 minutter, da han modtog en bold i dybden fra Casemiro. Højlund fik i den situation generet en modspiller så meget, at bolden nåede frem til Dalot.

Højlund blev skiftet ind efter en times spil, mens Eriksen kom på banen efter 75 minutter. Og de to danskere stod altså bag kampens andet mål.

Trods sejren ender Manchester United på en skuffende placering som nummer otte i ligaen og må se langt efter de europæiske placeringer via placeringen i ligaen.

United kan dog se frem til FA Cup-finalen mod Manchester City, som søndag sikrede sig det engelske mesterskab for fjerde år i træk.

Med en sejr i den kamp, der spilles på lørdag, kan United sikre sig adgang til næste sæsons Europa League.