Napoli buldrer videre mod mesterskab med 4-0-sejr

19. MAR 2023 • 22:47SPORT

Napolis gyldne duo sikrede søndag holdet en 4-0-sejr på udebane mod midterholdet Torino.

Napoli tog søndag endnu et skridt mod klubbens tredje mesterskab, da det ude blev til 4-0 over midterholdet Torino.

Igen-igen strålede holdets offensivstjerner Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia. De har efter i alt tre scoringer i Torino tilsammen lavet 33 mål og 14 assist i Serie A i denne sæson.

Den nigerianske skarpretter pandede efter ni minutter polske Piotr Zielinskis hjørnespark i kassen, og den georgiske dribler øgede efter 35 minutter til 2-0 på et straffespark, som han selv havde fremtvunget.

I starten af anden halvleg headede Osimhen et indlæg fra venstre i nettet til 3-0, og dermed var spændingen endegyldigt punkteret.

Midtbanespilleren Tanguy Ndombele bidrog siden til festen med en nem scoring til slutresultatet efter en erobring af Osimhen og oplæg af Kvaratskhelia.

Med sejren har Napoli nu 71 point for 27 kampe. Nærmeste forfølger er Lazio med 52 point for 27 kampe, efter at holdet søndag vandt et som altid ophidset derby mod Roma med 1-0 på mål af Mattia Zaccagni i anden halvleg.

Roma fik forsvarsspilleren Roger Ibanez smidt ud efter en halv time, og efter slutfløjt fik også Romas Bryan Cristante og Lazios Adam Marusic røde kort efter et sammenstød.

Inter havde senere søndag aften chancen for at overhale Lazio, men holdet fra Milano tabte 0-1 på eget græs til Juventus.

Inter formåede ikke at svare igen, efter at gæsternes Filip Kostic havde sparket Juventus i front midtvejs i første halvleg.

Dermed forbliver Inter på 50 point på ligaens tredjeplads, mens Juventus har 41 point på syvendepladsen.

Napoli, der vandt sit seneste mesterskab med Diego Maradona på holdet i 1990, er også fremragende kørende i Champions League. Her venter i april to kvartfinaler mod Simon Kjærs AC Milan.