Midlertidig træners udtalelser skaber forvirring om Englands planer

14. OKT 2024 • 11:21SPORT

Det skaber forvirring, at Englands midlertidige træner ikke vil bekræfte, om han ønsker jobbet permanent.

Selv om England efter choknederlaget mod Grækenland på Wembley søndag formåede at vende skuden med en sejr over Finland, er det spekulationer om landsholdets langsigtede planer, der mandag fylder mest i de engelske medier.

Den midlertidige landstræner Lee Carsleys udtalelser efter 3-1-sejren i Helsinki i Nations League har kun skabt endnu større debat.

Den 50-årige englænder skabte på et pressemøde således igen stor forvirring om, hvorvidt han ønsker jobbet permanent.

- Jeg bliver ved med at sige det samme. Min opgave var seks kampe, og det er jeg tilfreds med, siger Carsley ifølge BBC.

Han tilføjer, at han hver dag taler med Det Engelske Fodboldforbunds (FA) tekniske direktør, John McDermott, som er en af de personer, der er ansvarlige for rekruttering.

Men Carsley beder ikke om opdateringer på processen med at finde en erstatning for den tidligere landstræner Gareth Southgate, der forlod jobbet for mere end 100 dage siden.

Før forfremmelsen var Carsley træner for U21-landsholdet, og han har tidligere været midlertidig træner i Brentford, Birmingham og Coventry.

Erfaringerne herfra er årsagen til, at han ikke ønsker at sige offentligt, hvorvidt han ønsker jobbet som A-landstræner permanent.

- Jeg er bestemt tilbageholdende, fordi jeg i fortiden, når jeg har haft en midlertidig rolle, er gået så langt med, "jeg vil ikke have jobbet", at jeg faktisk ikke har udført arbejdet, siger Carsley.

England fortjener en træner i verdensklasse, som har vundet trofæer, og "jeg er stadig på vej mod det", mener han.

Men den midlertidige løsning insisterer på, at det "helt sikkert" er forkert at antage, at han har udelukket sig selv fra at være kandidat til Southgates permanente afløser.

FA har endnu ikke formelt holdt samtaler med nogen af de eksterne favoritter til at blive Englands permanente landstræner, skriver avisen Telegraph.

Som tingene står, vil Lee Carsley lede England i holdets næste to kampe i Nations Leagues B-lag i november mod Grækenland og Irland.

De to første kampe som landstræner i september endte med en engelsk sejr.

Derfor har England ni point for fire kampe i sin pulje, der toppes af Grækenland med 12 point.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT