Målfest sender både Silkeborg og FCM i nedrykningsspil

19. MAR 2023 • 17:07SPORT

Silkeborg og FC Midtjylland spillede søndag 3-3, og resultatet sender begge klubber i nedrykningsspil.

I en højdramatisk sidste runde i Superligaens grundspil spillede Silkeborg og FC Midtjylland søndag 3-3 på Jysk Park, og dermed skal begge klubber spille nedrykningsspil.

FCM var foran tre gange, men hver gang fik værterne kæmpet sig tilbage i kampen.

Silkeborg var klart bedst spillende og havde flere store chancer, men hjemmeholdets defensiv var samtidig for åben, og derfor var de tre mål ikke nok.

Begge hold kunne have spillet sig i mesterskabsspillet med en sejr, men ingen af klubberne kunne finde det forløsende mål i slutfasen.

Hjemmeholdet startede opgøret bedst med masser af boldbesiddelse og optræk til chancer, men det var FCM, der bragte sig foran efter 14 minutter.

Højrebacken Mads Døhr Thychosen kastede et langt indkast ind i Silkeborg-feltet, og her dukkede forsvarskollega Stefan Gartenmann op og headede gæsterne i front.

Efter målet fortsatte Silkeborg med at lægge tryk på FCM, og efter en halv times spil sendte Silkeborg-spydspidsen Tonni Adamsen Jysk Park i ekstase med udligningen til 1-1.

I overtiden af første halvleg kom FCM tilbage i front, da angriberen Aral Simsir driblede sig gennem Silkeborg-forsvaret og sparkede bolden ind til 2-1.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor FCM stod dybt og Silkeborg var mest på bolden.

Det gav pote for hjemmeholdet efter en times spil, da venstrebacken Lucas Engel fandt backkollega Oliver Sonne bagest i feltet, og Sonne sparkede bolden op i hjørnet til 2-2.

Med et kvarter igen bragte FCM sig foran for tredje gang i kampen. Forsvarsspilleren Joel Felix lavede en stor fejl og forærede FCM-profilen Gustav Isaksen en friløber, og han sparkede den stensikkert ind bag Nicolai Larsen i Silkeborg-målet.

Efter 86 minutter udlignede Silkeborg for tredje gang, da den indskiftede angriber Alexander Lind saksesparkede bolden i mål efter en dødbold.

I overtiden scorede indskiftede Juninho tilsyneladende til 4-3 for FCM, men det blev annulleret for offside af VAR, da en FCM-spiller befandt sig i offside. Kampen endte dermed uden vinder.