Guardiolas City triumferede: Forstår ikke vi overlevede

20. APR 2024 • 21:26SPORT

Tre dage efter en hård Champions League-kamp i Madrid var Guardiola utilfreds med FA Cup-planlægningen.

For andet år i træk kunne Manchester City lørdag booke en plads i FA Cup-finalen, men det var ikke triumfen over Chelsea, der fyldte for klubbens cheftræner, Pep Guardiola, efter slutfløjt.

Tre dage inden lørdagens semifinale var Manchester City ude i 120 minutters fodbold, da holdet på hjemmebane røg ud til Real Madrid i Champions League-kvartfinalen.

Derfor var Pep Guardiola uforstående over for det faktum, at hans spillere allerede skulle i aktion lørdag eftermiddag til den vigtige semifinale.

- Det er uacceptabelt, at vi skulle spille kampen, siger Guardiola efter semifinalekampen ifølge BBC.

- Det kan ikke lade sig gøre, hvis man skal tænke på spillernes helbred.

I flere perioder af opgøret var det tydeligt, at Manchester City-spillerne var trætte og mærkede efter midtugens lange duel i Champions League.

Faktisk var Pep Guardiola efter FA Cup-semifinalen overrasket over, at hans mandskab kom igennem kampen som sejrherre.

- Vi spillede 120 minutter imod Madrid og tabte kampen. Jeg ved, at det her land er specielt i forhold til FA Cuppen, men det handler om spillernes helbred. Jeg forstår ikke, hvordan vi overlevede, siger Pep Guardiola.

Søndag venter den anden semifinale mellem Manchester United og Championship-klubben Coventry. Vinderen af det opgør møder Manchester City i finalen 25. maj.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU