Gode minder og lav hastighed skal give Magnussen succes

15. APR 2024 • 13:51SPORT

Kevin Magnussen mener, at banen i Shanghai passer godt til Haas-bilen. Han øjner muligheder for point.

Formel 1-feltet er nået til Shanghai og sæsonens femte grandprixweekend. En weekend, hvor Kevin Magnussen ser gode chancer for at levere en god præstation.

- Jeg har scoret point på Shanghai International nogle gange, og det bliver ekstra interessant i år, efter at banen har været væk fra kalenderen i et par år, siger den danske Haas-kører i en pressemeddelelse fra holdet.

Der blev senest kørt Formel 1 på banen i Shanghai i 2019. Her blevet Magnussen nummer 13. Men de to foregående år hentede han point med henholdsvis en ottendeplads og en tiendeplads.

I indeværende sæson er det blevet til et enkelt point for danskeren med en tiendeplads i Australien i det tredje løb. Derudover er det blevet til to 12.-pladser og senest en 13.-plads.

Weekenden i Shanghai byder desuden på årets første sprintløb, hvor der også kan hentes point. Det er dog mere banens konstruktion, som giver Magnussen tro på, at der kan være point i vente for ham og Haas.

- Banen har nogle lavhastighedshjørner, som forhåbentlig er til vores fordel, og banen har nogle gode muligheder for overhaling, lyder det fra Magnussen.

- Jeg har det godt med bilen i øjeblikket, så jeg håber, at vi kan få et godt løb.

Den forsvarende verdensmester, Red Bulls Max Verstappen, har vundet tre af sæsonens første fire løb. Ferraris Carlos Sainz vandt i Australien, hvor Verstappen udgik.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU