Back skal finde rytme med permanent skifte fra AaB til Silkeborg

23. MAJ 2024 • 10:19SPORT

Andreas Poulsen har haft en urytmisk karriere, mener Silkeborg-sportschef, som dog har høje forventninger.

Fodboldspilleren Andreas Poulsen forventede ikke selv at skulle tilbage til AaB, når hans lejeaftale med Silkeborg IF stod til udløb denne sommer. Og den forudsigelse fik han ret i.

Torsdag oplyser de to klubber, at Silkeborg har købt venstrebacken fri af den aftale, han havde i AaB.

Andreas Poulsen fortsætter dermed i Silkeborg, hvor han har været lejesvend siden august sidste år. I Søhøjlandet har han fået en treårig kontrakt.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Silkeborg, og især har det været en stor oplevelse at være med til at vinde pokaltitlen, og med europæiske kampe forude bliver det kun endnu mere spændende fremover, siger Andreas Poulsen til Silkeborgs hjemmeside.

Den 24-årige forsvarsspiller var tidligt i karrieren på udlandstogt. Da han var teenager, kom Borussia Mönchengladbach på banen og hentede ham i FC Midtjylland.

Forventningerne var store, men blev aldrig for alvor indfriet. Efter lejeophold i Austria Wien og FC Ingolstadt vendte Andreas Poulsen i sommeren 2022 hjem til Danmark, hvor han fik kontrakt i AaB.

Heller ikke der formåede han dog at slå igennem, og i slutningen af sidste sommers transfervindue blev han sendt til Silkeborg på leje.

- Efter et lidt urytmisk karriereforløb for Andreas har det været naturligt, at han skulle ind i et godt, kontinuerligt forløb for at genfinde det niveau, som han tidligere har vist.

- Vi har set en klar opadgående formkurve især i dette forår, og vi tror på, at denne udvikling kan fortsætte, siger sportschef Jesper Stüker.

Andreas Poulsen har spillet 19 kampe for Silkeborg.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU