Assistenttræner forlader OB og Thomas Helveg får ny rolle

15. JUN 2024 • 13:00SPORT

Efter en større rokade er assistenttræner Frank Hjortebjerg fortid i OB, hvor Thomas Helveg får ny rolle.

OB væltede i den forgangne sæson ud af Superligaen, og det har nu fået konsekvenser for bemandingen omkring cheftræner Søren Krogh.

Lørdag oplyser klubben blandt andet, at man har valgt at tage afsked med assistenttræner Frank Hjortebjerg.

- Vi sætter stor pris på det arbejde, Frank har ydet i OB gennem de seneste to år, hvor han har leveret en meget professionel indsats i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet, siger den nyslåede sportsdirektør, Troels Bech, til klubbens hjemmeside.

Det betyder, at Søren Krogh i 1. division må nøjes med at trække på én assistenttræner, nemlig Mads Lyng.

Frank Hjortebjerg har tidligere haft roller i både FC Nordsjælland og Brøndby. Hvad han nu skal bruge tiden på, melder historien intet om.

Troels Bech har iværksat en større rokade i staben, som desuden betyder, at klublegenden Thomas Helveg har fået nyt job.

Han har indtil nu haft en stilling, som gik under navnet ressourcetræner. I stedet får han nu til opgave at være scout, og i det job skal han "hjælpe med at finde kommende førsteholdsspillere med stribet DNA i blodet", lyder det.

Efter sidste spillerunde, hvor OB tabte til Viborg FF og rykkede ud af Superligaen, annoncerede administrerende direktør i selskabet bag OB Enrico Augustinus, at man allerede var i gang med en større evaluering af, hvordan den fynske fodboldstolthed dog kunne rykke ud af landets bedste række.

To dage senere blev fodbolddirektør Björn Wesström fyret og erstattet af Troels Bech.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

17. JUL 2024 • 11:27SPORT
Randers henter angriber i Frankrig