TV 2-formand bliver topchef i rumænsk bettingselskab

20. NOV 2023 • 16:53ERHVERV/POLITIK

Jimmy Maymann tiltræder som topchef i rumænske Superbet 15. januar. Han er en del af selskabets bestyrelse.

Jimmy Maymann, som er bestyrelsesformand i TV 2, skal være administrerende direktør for det rumænske bettingselskab Superbet.

Det oplyser Superbet i en pressemeddelelse.

- Jeg er begejstret for at påtage mig rollen som administrerende direktør og tilbyde min ekspertise og passion i tæt samarbejde med Superbets bestyrelse for at opfylde virksomhedens mål, udtaler Maymann ifølge selskabet.

Han er i forvejen en del af Superbets bestyrelse og vil tiltræde som topchef 15. januar.

Jimmy Maymann har tidligere været administrerende direktør på det amerikanske netmedie The Huffington Post samt medlem af ledelsen hos internetgiganten AOL.

Han har også en baggrund som iværksætter. Han er blandt andet medstifter af det digitale bureau Neo Ideo, som senere blev solgt til det amerikanske reklamebureau Leo Burnett.

Derudover har han været med til at stifte annonceplatformen GoViral, der blev købt af AOL.

I 2018 blev Maymann udpeget som formand for TV 2's bestyrelse af den daværende kulturminister Mette Bock (LA).

Staten ejer TV 2 og bestemmer derfor, hvem der sidder i bestyrelsen.

I en skriftlig kommentar til Mediawatch udtaler Maymann, at hans nye job som administrerende direktør i det rumænske bettingselskab ikke umiddelbart får betydning for hans virke i den statsejede tv-station.

- I forhold til mit nye job, så må ejeren (den danske stat, red.) vurdere, om det er et problem. Til kontekst ejer staten jo selv Danske Spil. De bør vurdere mig i forhold til, om min erfaring fortsat er relevant og på mine meritter for TV 2.

/ritzau/