Rønnepar overtager restaurant: Klar med nyt koncept

Rønnepar overtager restaurant: Klar med nyt koncept
Martin Hansen og Charlotte Leffland skal nu også drive restaurant i Nexø. Arkivfoto: Torben Østergaard Møller
NYHED | ABONNENT | 11. JUN 2024 • 17:45
NYHED | ABONNENT
11. JUN 2024 • 17:45
Holger Larsen
Journalist

Opdateret med yderligere kommentarer fra ejerne.

Det går hurtigt i restaurationsbranchen, hvor det tirsdag fremgår af opslag på Facebook, at restauranten Râzpâsina på Nexø Havn nu alligevel drives videre.

Patrick Hult meddelte op til weekenden, at han havde besluttet at lukke restaurant Râzpâsina i Nexø og fokusere på hjertebarnet, restaurant Râzâpaz i Rønne. Han udtrykte håb om, at en ny restauratør ville overtage lokalerne, fordi han fortsat skulle betale husleje hele sommeren.

Det faldt meget hurtigt på plads, da Patrick Hult henvendte sig til Charlotte Leffland og Martin Hansen, der siden december 2023 har drevet spisestedet Pokè-Yo i Snellemark i Rønne, hvor man har specialiseret sig i et madkoncept fra Hawaii.

"Vi blev ringet op af Patrick – fordi han kender Martin, som lige så tosset idémager som ham selv. Han tilbød os at flytte ind og komme i gang og bruge restauranten uden at skulle have en krone op af lommen hele sommeren", skriver Pokè-Yo på Facebook.

"Vi er på! Koncept, menu, kalkulationer… det hele er klart, og så begyndte vi ellers bare at sadle om, så det hele passer til os", skriver Poké-Yo og fastslår, at man glæder sig til endnu et eventyr – "og så nu i smukke Nexø".

Vil åbne restaurant

Sent onsdag aften sendte Poké Yo yderligere kommentarer. Blandt andet skriver ejerne, at flere har været i tvivl om, hvorvidt Poké Yo består i Rønne - men det gør den, slår de fast.

– Den er vi så glade for og det lader også til at bornholmerne er det, så bare rolig, den forbliver, hvor den er. Vi kommer bare ikke til at stå der hele tiden, som vi har gjort indtil nu, lyder det blandt andet.

– Det bliver ikke endnu en Poké, vi kommer til at åbne i Nexø. Konceptet er noget anderledes end i Poké, det bliver nemlig en restaurant og ikke et take away sted.

– Restauranten kommer til at hedde Restaurant Selvhenter, og det bliver med et helt nyt koncept, hvor vi har arbejdet på at spare på alle givne udgifter, og derfor skal man selv gøre lidt for at få sin mad. Deraf også navnet - jep, man skal nemlig selv hente sin mad, når kokken kalder, lyder det om planerne i Nexø.