Isbilen ruller ud med nyt navn og nye varer

Isbilen ruller ud med nyt navn og nye varer
Isbilen byder blandt andet på fire forskellige pizzaer. Illustration: Ayesha Rana / Blush
NYHED | 8. NOV 2023 • 15:16
Tommy Kaas
Digital chef
NYHED
8. NOV 2023 • 15:16

Hjem-Is skifter navn, og nye italienske retter på frost er at finde i det nye sortiment.

Klokken og den lysblå vogn har i årtier kunnet lokke børn og voksne ud på gaden for at få fingre i varerne fra Hjem-is-bilen.

Men nu udskiftes det gamle navn. Efter 47 år skal Hjem-Is således til at hedde Fråst. Det skriver Fråst, der drives af Premier-Is, på sin hjemmeside.

– Klokken er den samme, medarbejderne de samme og isene, ja de er også de samme. Men navnet er nyt, og det er vores ambitioner også, skriver virksomheden ifølge Ritzau.

Fråst fortæller, at virksomheden vil ændre kundernes syn på frostvarer og "få dig til at sende lange blikke efter fryseren og al den smag, den gemmer".

Detailwatch beretter, at det nye sortiment består af mere end 30 nye varer. Og det er ikke kun is. Det er i stedet det italienske køkken, der inspirerer de nye frostvarer hos Fråst.

– Når du fremadrettet hører den velkendte klokkelyd klimte ude fra vejen, mødes du af en Fråst-bil med det nye sortiment om bord. Og jeg kan allerede nu røbe, at vi har flere måltider på vej fra andre køkkener end det italienske, lyder det fra Torben Meng, der er nordisk direktør for Fråst, ifølge Detailwatch.

Ambitionen med Fråst er angiveligt at sikre isbilerne et bredere og mindre sæsonbestemt sortiment af frosne måltider. Størstedelen af salget og indtjeningen ligger i midten af året, hvorfor Fråst nu gerne vil udvide den yderligere, lyder det.

Finans skriver, at Fråst fortsat vil køre de faste ruter rundt i landet. Samtidig vil der blive etableret mere onlinesalg, hvor varerne leveres direkte til døren.

Fråst fortæller i en mail til Tidende, at konceptet "naturligvIS" også kommer Bornholm med is fra Hjem-Is.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Prisniveauet efter weekenden ser svagt stigende ud - helt som det plejer. Det ser ihvertfald ud til, at nattens lave priser ikke varer ved. Derfor... brug strømmen mellem 00-06, hvis du kan. Opdateret 13.15. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning