Hotel på nordlandet skifter ejer

Hotel på nordlandet skifter ejer
Hotel Abildgaard er kommet på nye hænder. Eget foto
NYHED | 24. APR 2023 • 10:10
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
24. APR 2023 • 10:10

Jannik Stender har solgt Hotel Abildgaard.

Hotel Abildgaard i Sandkaas har fået ny ejer. Restaurant Gruppen ApS har købt hotellet af Jannik Stender per 21. april. Restaurant Gruppen driver allerede Restaurant Bryghuset, Restaurant Pakhuset og B's Fiskeværksted, alle i Svaneke.

I en pressemeddelelse fortæller Jannik Stender, at han efter nogle hårde år med corona og efterfølgende salg af ferielejligheder føler, at tiden er moden til et skifte. Han er glad for, at netop Restaurant Gruppen overtager Hotel Abildgaard.

Frederik Borup Stegmann kommer til at stå for driften af Hotel Abildgaard sammen med stedets personale. Han glæder sig til samarbejdet med Team Bornholm og ejerforeningen om servicering og drift af lejligheder og restaurant på Hotel Abildgaard. Ligeledes ser han frem til samarbejdet med den faste stab af personale, hvor mange har været en del år på hotellet.

Klargøring til sæsonen er i fuld gang, og en ny swimmingpool med tilhørende område er snart klar til at tage imod sommerens mange gæster.

Bag Restaurant Gruppen står primært Per Eiler Hansen og Jens Borup Pedersen. Frederik Borup Stegmann er også med i ejerkredsen.

 

 

 

 

 

 

 

Restaurant Gruppen ApS har købt Hotel Abildgaard i Sandkaas af Jannik Stender (t.h.), som her hilser på Frederik Borup Stegmann, der skal stå for driften. Eget foto