Drømmen om remisen brast: 'Vi er oppe imod personer, der er ligeglade med os skatere'

Drømmen om remisen brast: 'Vi er oppe imod personer, der er ligeglade med os skatere'
Fra oktober til marts er vejret sjældent til at skate udendørs. Derfor havde Rønne Street Sport drømt en skatehal i den tidligere busremise på Nørrekås, men den har Bornholms Træbådelaug sagt ja til at flytte ind i. Foto: Henrik Nielsen
NYHED | ABONNENT | 18. JAN 2023 • 07:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
18. JAN 2023 • 07:30

Rønnes skatere får ikke indendørs skatehal i tidligere busremise. Nu inviterer ungerådet skaterne med i arbejdet om at etablere et andet indendørstilbud, der kan gøre det federe at være skater.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, hedder det sig. I sagen om den tidligere busremise på Nørrekås i Rønne kan det være relevant at ændre det til, at intet er så godt, at det ikke er skidt for noget. Bornholms Træbådelaug har takket ja til regionskommunens tilbud om at flytte ind i bygningen, og dermed må skaterne i Rønne Street Sport opgive drømmen om at få en indendørs skatehal i remisen.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her