Særligt førstepladsen for den bedste neutrale vodka, som hun klapper sig en ekstra gang på skulderen over.
– For mig er det supervigtigt. Det er basen i min produktion til alt det, som jeg laver. Det betyder sindssygt meget. Det kvalificerer jo resten af det, som jeg laver, fortæller hun.
Hun er særligt stolt over, at hun vinder over en række store virksomheder, der har været på markedet i væsentlig længere tid end hende selv, der har haft snapseriet i cirka fem år. Og der er en helt særlig grund til, at det netop er hendes vodka, der løb afsted med førstepladsen, fortæller hun.
– Alle andre, der producerer, steriliserer vandet fuldstændig og tilføjer selv salte og mineraler efterfølgende for at kunne styre smagen.
– På Østbornholm har vi røde sandsten i undergrunden, og når vandet løber forbi de røde sandsten, tager det mineraler og salte med sig, og derfor smager vandet netop her så godt, som det gør. Jeg bevarer de naturlige mineraler og salte, og bruger det i min produktion, siger Line Falk.