Bornfiber åbner net for ny udbyder

Bornfiber åbner net for ny udbyder
Administrerende direktør Uffe Nielsen og kommerciel direktør Jeff Brødbæk fra Bornfiber flankeret af kommerciel direktør Morten Boe og administrerende direktør Jens Raith fra Fastsspeed. PR-foto
NOTITS | 11. OKT 2024 • 08:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
11. OKT 2024 • 08:00

I slutningen af 2022 annoncerede firmaet Bornfiber, at man var klar til at åbne sit fibernet for andre internetudbydere. Der sker i november, hvor husstande på Bornholm og flere steder på Sjælland kan vælge produkter fra udbyderen Fastspeed på deres fiberforbindelse.


– Vi har valgt at åbne nettet for at give flere valgmuligheder, så man som slutbruger kan vælge den løsning, der passer bedst til ens ønsker og behov, og samtidig sikrer vi en endnu bedre udnyttelse af vores fibernet, siger administrerende direktør Uffe Nielsen i Bornfiber i en pressemeddelelse.

Han er glad for at kunne byde netop Fastspeed velkommen ombord som første eksterne internetudbyder, og den glæde deler hans direktørkollega.

– Vi arbejder benhårdt på at komme ind på alle fibernet i Danmark, og vi er næsten i mål. Vi glæder os meget over aftalen med Bornfiber og til at vise forbrugerne på Bornfibers net, hvad fiberen kan med vores produkter, siger direktør Jens Raith hos Fastspeed. heni

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT