Åbent brev til kommunalbestyrelsen

SYNSPUNKT | 7. FEB 2024 • 17:24
Af:
Redaktionen
SYNSPUNKT
7. FEB 2024 • 17:24

Onsdag morgen sendte en række faglige organisationer med medlemmer ansat i Bornholms regionskommune følgende til kommunalbestyrelsen:

Kære KB

Først en stor tak til Jacob Trøst og Morten Riis for at tage initiativ til, at kommunalbestyrelsen stiller krav til, at KL skal arbejde for, at regeringen ved økonomiforhandlingerne for 2025 sikrer den kommunale økonomi på udvalgte områder og tak til KB for at bakke op om forslaget. Vores medlemmer oplever desværre dagligt, hvordan kommunens økonomi er under pres. Det betyder, at vores medlemmer oplever at skulle gå på kompromis med, hvor godt de løser en opgave, samt at borgerne oplever en service, der ikke er i top. Vi oplever, at der er vilje på alle niveauer til at løse kommunens mange opgaver, men at økonomien ikke slår til. Derfor hilser vi det velkommen, at Kommunalbestyrelsen nu melder klart ud, at den økonomiske grænse er nået for fortsat at kunne fastholde den kommunale velfærd.

Venlig hilsen

Andreas Lund Povlsen, AC

Henrik Marckmann Hansen, HK-kommunal

Tina Lai Holmgaard Socialpædagogerne Bornholm

Reno Christian Marcher Jørgensen Dansk Socialrådgiverforening

Merete Koch, 3F

Anja Juul Kofoed, FOA

Karina Randrup, DSR

Signe Ballegaard Schmidt, Bornholms Lærerforening

Henrik Kofoed Hansen BUPL Bornholm

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning