Stammershalle Badehotel har fået ny ejer

Stammershalle Badehotel har fået ny ejer
Der er både ny ejer og nyt værtspar på Stammershalle Badehotel. Arkivfoto: Allan Rieck
| 21. APR 2021 • 12:10
Henrik Nielsen
Journalist

21. APR 2021 • 12:10

ERHVERV

Når sæsonen begynder på Stammershalle Badehotel, bliver det med en ny ejer og et nyt værtspar. Frederik Falbe-Hansen har købt hotellet og ansat Susanne Vang Søgård som daglig direktør. Hun vil sammen med sin mand, Ulrich Søgård, drive hotellet videre i samme ånd. Det fremgår af en pressemeddelelse fra ejendomsmægleren Löwe Bruun Bornholm.

– Vi ønsker på alle måder at bevare, videreføre og udvikle Stammershalle Badehotel som det ikoniske badehotel, det allerede er i dag. Med afsæt i badehotellets allerede høje standard og udseende ønsker vi at arbejde videre på et lokalforankret badehotel med udgangspunkt i stedets naturlige omgivelser, historie og badehotellets nærmiljø og helt igennem fortræffelige udsigt, siger det nye værtspar i pressemeddelelsen.

Henriette Lassen og Henrik Petersen satte med blandede følelser hotellet til salg for halvandet år siden, men skiftede i marts mægler, da de ikke mente, at nyheden var nået ud til særlig mange.

– Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Stammershalle er vores hjertebarn. Ligeså er vores trofaste ansatte og stamgæster. Det har været meget overvældende og en ganske privilegeret position at stå i at kunne vælge, hvem man mest troede på, kunne føre dette fantastiske badehotel videre til bedst gavn for vores ansatte, Bornholm og badehotellets gæster. Og vi er ganske trygge ved valget af Susanne og Ulrich, som, vi tror på, vil kunne køre hotellet stabilt videre og tilføre ekstra spændende tiltag i både sommer- og vintersæsonen, siger sælgerne i pressemeddelelsen.

Den nye sæson begynder 6. maj, og i første omgang vil Susanne Vang Søgård og Ulrich Søgård få assistance af Henriette Lassen for herigennem at sikre så gnidningsfri en overgang som muligt for alle parter.

Susanne Vang Søgård kommer med en baggrund som selvstændig, hvor hun blandt andet har afholdt vegetariske madkurser med stor succes. Ulrich Søgård fortsætter sin coaching- og konsulentvirksomhed, men er ligeledes klar til at gå til hånde på Stammershalle Badehotel.