Seniorer hygger med smørrebrød og underholdning

Seniorer hygger med smørrebrød og underholdning
Danske Seniorer er i gang igen efter coronapausen og har både en bustur og en fællesspisning på programmet, fortæller kredsformand Danny Christensen. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 6. SEP 2020 • 06:15
Af:
henrik-nielsen

6. SEP 2020 • 06:15
ÆLDRE

Kredsformand Danny Christensen varslede det for snart en måned siden, og nu ligger det fast, at Danske Seniorer, Bornholm inviterer til gratis fællesspisning og underholdning i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge. I alt 60 seniorer vil blive beværtet med højtbelagt smørrebrød og drikkevarer ad libitum, fortæller han.

Arrangementet er tiltænkt seniorer, der har været ensomme under coronakrisen, og det hele er gratis, fordi Danske Seniorer, Bornholm via sin landsforening har fået del i Folketingets sommerpakke til aktiviteter til ældre. Osanbugtens Uheldiga Helte står for underholdningen til fællesspisningen, som finder sted lørdag den 26. september fra klokken 13. Bindende tilmelding skal ske til Linda Metzsch i Sandvig.

Medlemmer af Danske Seniorers medlemsforeninger behøver dog ikke at vente til den sidste weekend i september, hvis de gerne vil opleve noget. Allerede den 16. september arrangerer kredsforeningen en bustur rundt på øen med besøg i haver, middag på Bolsterbjerg og kaffe på Strabo. Også busturen er gratis takket være tilskud fra sommerpakken. Tilmelding sker til Linda Metzsch.