Politisk rokade i kommunen
Som nyt medlem af kommunalbestyrelsen får Per Ole Petersen (S) plads i job-, udviklings- og fritidsudvalget. Arkivfoto: Berit Hvassum

26. DEC 2020 • 13:01 • AF HENRIK-NIELSEN • GRATIS

Politisk rokade i kommunen

Kommunalbestyrelsen holder sit første møde i det nye år den 4. januar. På det møde bliver Thomas Thors (S) formelt udpeget som afløser for Winni Grosbøll på borgmesterposten.

Der sker også ændringer i nogle af de stående udvalg. Borgmesteren er født medlem af og formand for økonomi-, erhvervs- og planudvalget. Da Thomas Thors allerede er medlem, bliver der en plads ledig, når Winni Grosbøll udtræder, og der lægger partierne bag den gældende konstituering op til, at Bente Helms (S) indtræder.

Hun har aktuelt plads i børne- og skoleudvalget, og der lægger konstitueringspartierne op til, at hun bliver afløst af Maria Fromseier Kjærgaard (S), som samtidig udtræder af job-, udviklings- og fritidsudvalget, og der går hendes plads til partifællen Per Ole Petersen, som træder ind i kommunalbestyrelsen som suppleant for Winni Grosbøll.

Konstitueringspartierne er Socialdemokratiet, Enhedslisten, SF og Kristendemokraterne. Alternativet var også med i konstitueringen, men har ikke længere nogen plads i kommunalbestyrelsen.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.